Historie Beukema

Roelf Beukema van Beukema Grondwerken BV uit Onderdendam is al jaren werkzaam in de grondverzet in Groningen. Begon Beukema in 1979 met een kleine trekker en een hooipers, langzamerhand groeide dit uit tot een middelgrootbedrijf die zich steeds meer bezighield met het aannemen van grond- en baggerwerken. 

 

Ooit

begonnen in 1979 met een kleine traktor en een bamford pers ( gekregen van zijn ouders ) is de start geweest van zijn bedrijf.

Toen

10 jaar later er meer werk bijkwam op het gebied van Waterschap en wegenbouw is Beukema steeds meer van het loonwerk afgestapt en heeft men graafmachines er bij gekocht.

Nieuw

in 2001 heeft men aan de Winsumerweg in Onderdendam een nieuw bedrijfspand neergezet. Hierdoor kan het bedrijf weer wat uitgroeien . Omdat Beukema zich heeft laten specialiseren in baggerklussen heeft men verschillende machines aangeschaft. Graafmachines met lange gieken, baggerpompen en een grote schuifboot. 

Waarborg

van het bedrijf is er ook. De jongste zoon, Niek (Uitvoerder),  wil graag in de toekomst het bedrijf overnemen. Ook is het bedrijf een leerbedrijf geworden. ( Fundeon )

Kortom

Beukema  is een bedrijf met zeer goed gemotiveerd personeel, die veel ervaring hebben en zelfstandig kunnen werken.

 

Nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan.
Met als motto;

'' Kin nait, bestoat nait ''

'' Kin nait, bestoat nait'' » Roelf Beukema